;

Нужен ли е адвокат недвижими имоти при покупка на жилище в София

Всеки един човек, когато достигне определена възраст, започва да се стреми към покупка на собствено жилище. Това е нещо напълно разбираемо и е една от целите, които си поставяме.

Знаете, че в повечето от случаите покупката на имот е обвързана със сериозни разходи. Това се явява като една от най-сериозните инвестиции, които правим. Именно поради тази причина гражданите се замислят дали да се обвържат с адвокат недвижими имоти и дали да не го правят.

Опитвайки се да спестят известна сума, много от тях се въздържат и решават сами да се изправят пред предизвикателството – покупка на жилище.

Като човек, който има над 20 – годишен опит в правната сфера, ще кажа, че е от ключова необходимост да изберете добър адвокат недвижими имоти в София. Той ще съдейства при изготвяне на документация, спазване на срокове, ще ви консултира и съветва, така че всичко да мине гладко и безпроблемно.

Бъдете сигурни, че инвестицията в хонорара ще бъде оправдана многократно и нито за миг няма да съжалявате за направения по-рано избор.

Какви са основните задължения на адвокат недвижими имоти в София

Силно впечатление ми прави това, че гражданите имат погрешно мислене. Те възприемат брокера за свой съюзник и считат, че доверявайки на него лична информация, ще получат адекватен съвет. Истината е друга.

Брокерите са еднакво „добронамерени” както към вас самите, така и към фирмите, дружествата или собственика на имота, от който искате да го закупите.

Ако сте в очакване на помощ или консултации от брокера, осъществил връзката помежду ви, не се заблуждавайте, а подходете разумно.

Тук е правилният момент, в който да вмъкна, че откриването на добър адвокат недвижими имоти е доста сложна задача. Не е достатъчно да попаднете единствено на компетентен юрист, а на такъв, който е вещ в конкретната сфера.

В случай, че сте решили да закупите имот, но съществуват не малко на брой неизвестни, предлагам ви да посетите bogoev.bg и да се свържете с мен.

В готовност съм да ви съдействам, така че всичко да се случи в кратки срокове и без риск да останете разочаровани от сключената сделка и придобития имот!

Адвокатска кантора Кристиян Богоев