;

Консултация с онлайн адвокат – предимства и недостатъци

Знаете, че почти всяка една услуга днес се предлага и онлайн. Потребителите сами трябва да решат кой вариант е по-добър за тях. Някои предпочитат да отметнат всичко бързо и лесно. Тази група хора са привърженици на онлайн услугите, без значение какви са те.

Други все още са почитатели на физическите обекти. За тях по-сигурният начин е да посетят конкретно дружество, фирма, институция, обект и да платят за съответната услуга.

Истината е, че светът непрекъснато се развива и този напредък е в полза на човечеството. Днес не се налага да пропътуваме дълги разстояние, за да отметнем конкретен ангажимент. Бихме могли да платим за услуга или продукт, изцяло онлайн.

Силно впечатление ми прави това, че голяма част от клиентите ми, а и не само, се питат какви всъщност са предимствата и недостатъците на консултацията с онлайн адвокат.

За много от тях съществува тази дилема, тъй като адвокатските кантори предлагат както онлайн запитване, така и среща на живо.

Аз реших да отговоря подробно на този въпрос, защото знам, че е важен за хората, които четат днешната статия. Ще съм максимално откровен и изчерпателен, така че всичко да стане ясно и завесите да паднат.

Какви са предимствата на услугите на онлайн адвокатите

Ще съкратим списъка, защото вярвам, че на никой не му се чете до безкрайност. Ще акцентираме върху това, че пестите време.

Предимство номер 1.

Не се лишавате от уюта и комфорта на дома си. Предимство номер 2. За някои не е от съществено значение, но за други е. Всичко зависи от това дали сте почитатели на срещите с непознати и до колко се чувствате комфортно, когато не сте в свои води.

Спестявате пари. Предимство номер 3. Липсват излишните харчове, свързани с транспортни разходи, гориво или друго. Плащате еднократно чрез онлайн формата и от там нататък забравяте за всякакви хонорари и възнаграждения.

Съществуват ли недостатъци

Знам, че ще прозвучи странно, но факт е, че недостатъци почти не могат да бъдат открити. Като единствен такъв можем да посочим това, че за някои хора онлайн срещата не им е присъща. Те изпитват затруднение в преценката си за човека насреща, не се чувстват комфортно, докато протича разговорът.

Уверявам ви, че ако изберете правилния за вас адвокат, подобни притеснения ще останат в миналото. Бъдете отговорни и мислете във ваша полза!

Напишете вашия коментар тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Адвокатска кантора Кристиян Богоев