;

Как протича стандартно консултацията с онлайн адвокат

Как протича стандартно консултацията с онлайн адвокат

През последните няколко години много често получавам едни и същи запитвания, свързани с това как стандартно протича една консултация с онлайн адвокат. Реших да я опиша в няколко систематизирани стъпки, така че всеки да добие максимално ясна представа.

Не е никак сложна процедура, достъпна е за всеки, дори за хората, които не боравят с модерните устройства.

Какво се изисква от вас при онлайн консултация с адвокат

За да не ви затруднявам излишно, предвид това че имате други проблеми, върху които сте се фокусирали, аз съм го опростили максимално.

Ето какво се изисква от вас да направите:

• Изпращате ми заявка чрез формата за онлайн консултация;

Съществуват няколко полета, които трябва да попълните. Гарантирам ви, че това не е обвързано с почти никакво време. Всичко ще се случи в рамките на няколко минути.

Имайте предвид, че уговорената онлайн консултация предстои да бъде проведена в реално време. Клиентът сам решава коя дигитална апликация да използва. Това може да са Skype, Viber , WhatsApp , FaceTame или Telegram.

След като бъдат уточнени тези подробности, идва ред на следващата стъпка.

• Получавате отговор от мен;

Отговорът получавате отново онлайн. За целта бива използван имейлът, който сте посочили. Това се случва в рамките на един работен ден. В съдържанието ще прочетете подробности, свързани със самата консултация: ден, час и т.н.

• Опишете детайлно вашия казус.

В случай, че желаете да добавите документация, можете да го направите при изпращане на запитването. Препоръчително е да опишете максимално подробно казуса и всичко, свързано с него.

Колкото по-изчерпателни и конкретни сте, толкова по-полезна информация ще мога да ви предам.

Сигурен съм, че ще успея да помогна на много от вас при елиминирането на правни проблеми.

Надявам се сте успели да придобиете максимално ясна представа за протичането на консултация с онлайн адвокат. Винаги можете да позвъните на посочения телефонен номер, ако нещо не ви е съвсем ясно или имате допълнителни въпроси!

Напишете вашия коментар тук

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Адвокатска кантора Кристиян Богоев