;

Излишен разход ли е наемане на адвокат недвижими имоти в София

Знаете, че покупката на жилище е една сериозна стъпка, която всеки прави рано или късно. Това да имате собствен покрив над главите си е голямо постижение, особено в днешно време.

За съжаление много от младите хора предпочитат да инвестират в наеми за квартири, вместо това да се сдобият с дом и да плащат ипотека.

В единия случай накрая не получавате нищо, а в другия – подсигурявате себе си и семействата си.

Днес обаче няма да съдя постъпките на който и да е било. Единствено съм решил да се фокусирам върху това до колко е нужна намесата на адвокат недвижими имоти в София, ако става въпрос за покупка на жилище в столицата.

Печелите или губите при наемане на адвокат недвижими имоти в София

Ще обясня в няколко изречения какви са ползите, ако решите да се доверите на правен консултант, специализирал се в конкретната ниша.

Най-напред обаче искам да посоча съществената разлика между юриста и брокера. Много от клиентите ми отправят запитване, свързано с това какво всъщност ги отличава.

Истината е, че това са две коренно различни професии. Единият се занимава с реализиране връзката между купувача и продавача, докато при другия задълженията са напълно различни.

Помнете, че няма причина да се доверявате на сто процента на съветите, дадени ви от брокер, предвид това, че той не е запознат с правните закони и прочие.

Ако сте от хората, които не са склонни да поемат излишни и сериозни рискове, за предпочитане е да изберете адвокат недвижими имоти в София. Добрият специалист ще ви съветва, консултира, ще спомага с изготвяне на нужната документация, ще следи за нередности и т.н.

По отношение на това дали ще спечелите или загубите от плащането на тази услуга, отговорът е само един. Сигурен съм, че и сами достигате до него. Нещата са абсолютно ясни и кристални.

В случай, че се нуждаете от подходящия правен консултант недвижими имоти в София, предлагам ви да посетите адвокатската кантора bogoev.bg. Там ще попаднете на полезна информация, свързана пряко с квалификациите, които имам!

Адвокатска кантора Кристиян Богоев